Paroda „Balttour 2024”

Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras vasario 2 – 4 d. dalyvaus tarptautinėje turizmo parodoje „Balttour 2024”. Paroda vyks Rygos Tarptautiniuose Parodų Rūmuose „BT1“, Kipsalos g. 8, Latvijoje.

„Balttour“ yra svarbiausias turizmo renginys Baltijos šalyse, padedantis keliautojams išsirinkti kryptis ir planuoti keliones, o turizmo sektoriaus specialistams – užmegzti naujus ryšius ir plėtoti bendradarbiavimą. Prognozuojama, kad parodą šiais metais aplankys 25 tūkstančiai lankytojų, kuriuos džiugins net 350 stendų iš 30 pasaulio šalių.

Parodoje lankytojai turės galimybę sužinoti visą informaciją, reikalingą keliaujant po Latviją, Estiją ir Lietuvą, susipažinti su  naujais maršrutais, lankytinomis vietomis ir nuotykiais. Taip pat bus teikiama informacija apie įvairias apgyvendinimo vietas, poilsio galimybes, dviračių maršrutus. Daug dėmesio parodoje bus skiriama sveikatos ir sveikatingumo turizmui. Taip pat bus galima susipažinti su įdomiausiais kaimyninių šalių turistiniais objektais. Lankytojus džiugins ir naminių maisto produktų bei amatų mugė.

Vasario 1 d. vyks Lietuvos turizmo išteklių pristatymo renginys Lietuvos ambasadoje, Rygoje, kur Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras pristatys Klaipėdos regiono turizmo naujienas.

Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras parodoje dalyvauja bendrame Klaipėdos regiono stende – „Lietuvos pajūris“ – kuriame prisistatys visos septynios Klaipėdos regiono savivaldybės ir verslas. Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras parodos metu pristatys turistines 2024 metų Klaipėdos rajono naujienas, edukacines programas, aktyvias pramogas ir apgyvendinimo bei maitinimo paslaugas, turistines stovyklavimo galimybes, kitas turistines veiklas, kurios džiugins šiemet atvykusius turistus į keturių vandenų kraštą Lietuvoje.

Daugiau informacijos apie „Balttour 2024“ parodą ir renginius ieškokite: https://www.balttour.lv/eng/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Daugiau straipsnių