Gardžiuokimės su reklamos skyriaus vedėja Renata

„Nesu virtuvės fanatikė, tačiau, žinoma, malonu po darbų kartu su vaikais ir vyru susiburti prie vakarienės stalo, aptarti, kaip prabėgo dar viena mūsų diena ir pasimėgauti paprastai gaminamu, bet skaniu maistu“, – šypsodamasi sako Klaipėdos rajono laikraščio „Banga“ reklamos skyriaus vedėja Renata Nekrošienė.

Redakcijoje trečią mėnesį dirbančios Renatos darbo diena nuolat kupina laikraščio klientų skambučių, elektroninių laiškų, kuriuose prašoma išspausdinti skelbimus, sveikinimus ir kt. „Reklamos skyriaus vedėjos pareigos labai atsakingos, reikia ir susikaupimo, o tuo pačiu ir greitos orientacijos. Štai vieną minutę skambina reklamos užsakovas verslininkas, o kitą – prenumeratorius, kuriam suvėlino laikraštį atnešti, o štai kažkas teiraujasi, kaip galėtų sveikinimą į laikraštį įdėti. Visi nori greitų, išsamių ir, žinoma, mandagių atsakymų. Dabar gi bet kokį skelbimą galima į redakciją atsiųsti elektroniniu paštu, taip pat el. būdu ir sumokėti. O tiems, kurie nemėgsta technologijų, pasiilgo gyvo bendravimo, turiu gerą žinią – „Bangos“ reklamos skyrius darbo dienomis yra atidarytas ir galima ateiti į redakciją ir dėl skelbimų, ir dėl prenumeratos pratęsimo. Aišku, kontaktas su klientais labai trumpas, laikomės visų higienos reikalavimų“, – šypsosi Renata ir primena, kad į reklamos skyrių visada galima rašyti el. paštu reklama@gargzdai.lt, o smulkesnė informacija teikiama tel.: 8 605 19404; (8 46) 45 20 65.

Renata sako, kad laisvalaikiu labiau mėgsta ne virtuvėje triūsti, o atsidėti savo pomėgiui – siuvinėti modernia siuvamąja ant įvairių audinių. Pavyzdžiui, juk bet kam malonu gauti dovanų rankšluostį su savo inicialais. Be to, Renata vertina pasivaikščiojimus su šeima gamtoje. Tad, kad nereikėtų gaišti prie viryklės, jos siūlomas morkų salotų su džiovintomis slyvomis ir graikiniais riešutais receptas yra paprastas, o užtrunka pagaminti tik 10 minučių. Porcija skirta dviem asmenims.


MORKŲ SALOTOS

  • Reikės 4 morkų, 6 džiovintų slyvų, saujos graikiškų riešutų, 2 skiltelių česnako, pagal skonį majonezo arba graikiško jogurto, šiek tiek druskos.

    Paruošimas: morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Slyvas nuplikome verdančiu vandeniu ir supjaustome mažais gabaliukais, riešutus nuplauname ir supjaustome taip pat mažais gabaliukais. Viską dedame į dubenį, įspaudžiame česnaką ir sumaišome su majonezu arba jogurtu, beriame druskos.

Jorė BARAITĖ

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Daugiau straipsnių