Bažnyčia sukvietė pareigūnų šeimas

Bažnyčioje – šeimų popietė su pareigūnais.

Praėjusį sekmadienį Klaipėdos rajono policijos bendruomenės, civilinės saugos pareigūnai bei policijos rėmėjai drauge su savo šeimų nariais pakviesti į Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje vykusią šeimų popietę.
Gražus renginys į miesto šventovę atviliojo didžiulį būrį šeimų, tad širdis maldai atvėrė ir vaikai, ir jaunimas, ir vyresnės kartos atstovai.
Popietę surengusi Gargždų Šv. arkangelo Mykolo parapija liko maloniai nustebusi, kad pareigūnų šeimos taip gausiai dalyvavo ir noriai įsijungė į šventų Mišių liturgiją, skaitydami skaitinius, visuotinę maldą ir atnašų tekstus bei nešdami atnašas prie altoriaus.
Didžiulį įspūdį visiems paliko policijos pareigūno Nerijaus Stankaus giesmės, bažnyčios skliautus užliejusios šventų Mišių metu. Tai suteikė maldoms gyvybingumo ir iškilmingumo.
Prie šeimų popietės prisidėjo ir bendruomenės pareigūnė Asta Zbarauskienė, skaičiusi pranešimą apie tai, kaip svarbu atkreipti dėmesį į tai, kaip dalyvaujame eisme, kad kiekvienas privalome elgtis atsakingai, jog visi savo namus, šeimas ir kelionės tikslus pasiektume saugiai, nesukeldami skaudžių pasekmių.
„Bangos“ informacija
Emilijos DIRGĖLAITĖS nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Daugiau straipsnių