„Kultūros skūnės“ verslumo programos organizuojami mokymai vietos gyventojams ir amatininkams

PROGRAMA:

11.00–12.00 val. Bronzos amžiaus ir vikinginio laikotarpio patiekalų tradicijos (Edita Nurmi).
12.00–12.15 val. Kavos pertrauka.
12.15–14.15 val. Per pietus – Pamario žvejų patiekalai, jų gamyba ir degustacija (Algis Dirsė).
14.15–16.00 val. Bronzos amžiaus ir vikinginio laikotarpio patiekalų gamyba ir degustacija (Edita Nurmė).
16.00–16.45 val. Mažosios Lietuvos tradiciniai kepiniai, jų degustacija (Laimutė Mačėnienė).
16.45–17.00 val. Kavos pertrauka.
17.00–18.30 val. Mažosios Lietuvos gastronominė kultūra (dr. Rimvydas Laužikas).

Mokymų metu ne tik susipažinsite su etnografinio Mažosios Lietuvos kulinarinio paveldo tradicijomis, bet ir ragausite pagal senuosius receptus pagamintų patiekalų.

Mokymų dalyviams bus įteikti kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.

Būtina registracija tel. 865751909.

Renginio vieta Šilutės Hugo Šojaus muziejus (Lietuvininkų g. 4, Šilutė).

Daugiau informacijos Mokymai apie Mažosios Lietuvos kulinarinį paveldą | Facebook.

Šilutės Hugo Šojaus muziejaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Daugiau straipsnių